Tietosuojakäytäntö

Yksityisyyden suoja Invantive

Voimaantulopäivä: 17-06-2024

Invantive ("me", "me" tai "meidän") ylläpitää kaikkia invantive.com-sivustoja (jäljempänä "Palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan sinulle käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät palvelua, sekä näihin tietoihin liittyvistä valinnoista.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on sama merkitys kuin käyttöehdoissa.

Jos tämän tietosuojakäytännön englanninkielisen version ja sen käännöksen välillä on ristiriitaisuuksia tai ristiriitoja, englanninkielinen versio on määräävä ja hallitseva.

Muutoshistoria

Tietosuojakäytännön tarkistukset ovat:

  • 22-05-2019: Alkuperäinen versio.
  • 26-08-2019: Korjaa ilmeiset kirjoitusvirheet.Correct evident typos.
  • 11-07-2023: Päivitä yhteystiedot.
  • 17-06-2024: Monikielinen, sovellus kaikkiin invantive.com-sivustoihin, vaihda yhteyshenkilön sähköpostiosoite osoitteeseen security@invantive.com.

Määritelmät

  • Palvelu

    Palvelu on invantive.com-sivusto, jota ylläpitää Invantive BV.

  • Henkilötiedot

    Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näiden tietojen perusteella (tai näiden tietojen ja muiden hallussamme olevien tai todennäköisesti hallussamme olevien tietojen perusteella).

  • Käyttötiedot

    Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

  • Evästeet

    Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan laitteeseesi (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen).

  • Rekisterinpitäjä

    Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) päättää, mihin tarkoituksiin ja millä tavalla henkilötietoja käsitellään tai käsitellään.

    Tässä tietosuojakäytännössä me olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

  • Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)

    Tietojen käsittelijä (tai palveluntarjoaja) tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta.

    Invantive voi käyttää eri palveluntarjoajien palveluja käsitelläkseen tietojasi tehokkaammin.

  • Rekisteröity (tai käyttäjä)

    Rekisteröity on kuka tahansa elossa oleva henkilö, joka käyttää palveluitamme ja josta on kerätty henkilötietoja.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Invantive kerää useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotakseen ja parantaakseen palvelua sinulle.

Kerätyt tietotyypit

Henkilötiedot

Palvelua käyttäessäsi saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen ("Henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Yrityksen nimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki, maa
  • Evästeet ja käyttötiedot

Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä lähettämällä uutiskirjeitä, markkinointi- tai mainosmateriaalia ja muita sinua mahdollisesti kiinnostavia tietoja. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla lähettämissämme sähköpostiviesteissä olevaa tilauksen peruuttamislinkkiä tai -ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja siitä, miten Palvelua käytetään ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollaosoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, Palvelun sivut, joilla vierailet, vierailun aika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja säilytämme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa, joka voi sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimellesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Myös muita seurantatekniikoita, kuten majakoita, tunnisteita ja skriptejä, käytetään tietojen keräämiseen ja seurantaan sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit määrätä selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitakin palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästejä palvelumme käyttämiseen.
  • Mieltymysevästeet. Käytämme suositusevästeitä, jotta voimme muistaa asetuksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turvallisuusevästeet. Käytämme turvallisuusevästejä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

Invantive käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista
  • Jotta voit osallistua palvelumme vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin.
  • Asiakastuen tarjoaminen
  • Kerätäksemme analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palveluitamme.
  • Palvelumme käytön seurantaan
  • Teknisten ongelmien havaitseminen, ehkäiseminen ja ratkaiseminen
  • Uutisten, erikoistarjousten ja yleisten tietojen toimittaminen muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet kysynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja.

Jos olet kotoisin Euroopan talousalueelta (ETA), Invantiven oikeusperusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käytölle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja siitä, missä yhteydessä keräämme niitä.

Invantive voi käsitellä henkilötietojasi seuraavista syistä:

  • Meidän on tehtävä sopimus kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely tapahtuu oikeutettujen etujemme vuoksi, eivätkä oikeutesi syrjäytä niitä.
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

Tietojen säilyttäminen

Invantive säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimustemme ja käytänteidemme täytäntöönpanemiseksi.

Invantive säilyttää käyttötietoja myös sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän aikaa, paitsi jos näitä tietoja käytetään palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai jos olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään näitä tietoja pidempään.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, saatetaan siirtää ja säilyttää tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö saattaa poiketa sinun lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

Jos asut Alankomaiden ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Alankomaihin ja käsittelemme niitä Alankomaissa ja muissa Euroopan unionin maissa.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa kyseisten tietojen toimittaminen, merkitsee suostumustasi tähän siirtoon.

Invantive ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojen turvallisuus.

Tietojen luovuttaminen

Liiketoimintatapahtuma

Jos Invantive on mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi saatetaan siirtää. Ilmoitamme siitä ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin aletaan soveltaa eri tietosuojakäytäntöä.

Tietojen luovuttaminen lainvalvontaa varten

Tietyissä olosuhteissa Invantive voi joutua luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki tai julkisten viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) pätevät pyynnöt sitä edellyttävät.

Invantive voi luovuttaa henkilötietojasi, jos se on hyvässä uskossa sitä mieltä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • suojella ja puolustaa Invantiven oikeuksia tai omaisuutta
  • Palveluun liittyvien mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi tai tutkimiseksi.
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.
  • Suojautua oikeudelliselta vastuulta

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muistathan, että mikään internetin välitysmenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Kalifornian online-suojalain (CalOPPA) mukaisia "Älä jäljitä"-signaaleja koskevat käytänteet

Invantive ei tue Do Not Track ("DNT") -toimintoa. Do Not Track on asetus, jonka voit asettaa selaimessasi ilmoittamaan verkkosivustoille, että et halua, että sinua seurataan.

Voit ottaa Do Not Track -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä verkkoselaimesi Asetukset-sivulla.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset tietosuojaoikeudet

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Invantive pyrkii toteuttamaan kohtuullisia toimia, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja jos haluat, että ne poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus tutustua sinusta hallussamme oleviin tietoihin, päivittää niitä tai poistaa ne. Aina kun se on mahdollista, voit tarkastella, päivittää tai pyytää henkilötietojasi poistettavaksi suoraan tilisi asetukset -osiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.
  • Oikaisuoikeus. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistua, jos tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus rajoituksiin. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio sinusta hallussamme olevista tiedoista jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos Invantive käyttää suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn.

Huomaa, että saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat Euroopan talousalueen (ETA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Palveluntarjoajat

Saatamme käyttää kolmansia osapuolia ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä Palvelun käytön analysoinnissa.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, eivätkä ne saa luovuttaa tai käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille ("Lapset").

Invantive ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Invantive voi ajoittain päivittää tätä tietosuojakäytäntöä. Invantive ilmoittaa sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Invantive ilmoittaa sinulle asiasta sähköpostitse ja/tai näkyvästi palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivittää tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "voimaantulopäivän".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse:
  • Puhelimitse:
  • Ilmoita tietoturvaloukkauksestaX
  • Aukioloajat: 9:00 - 17:00 CET maanantaista perjantaihin.
  • Mainitse aina puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus. Älä anna arkaluonteisia tietoja ennen kuin turvallinen viestintäkanava on luotu.
  • Kiireellisissä turvallisuustilanteissa lähetä sähköpostia tai soita soittajan tunnisteen ollessa päällä aukioloaikojen ulkopuolella. Sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.
  • Käytämme NCSC:n uhkamatriisia luokitellessamme ilmoitetun tapauksen. Käytämme NCSC:n vastuullista tiedonantoa koskevaa ohjetta toimintatapamme perustana.
  • Saat aina vastaanottotodistuksen yhden työpäivän kuluessa.
  • Pyydämme sinua olemaan jakamatta tietoa tietoturvaloukkauksesta muiden kanssa ennen kuin Invantivella on ollut riittävästi tilaisuuksia ratkaista ongelma ja käyttäjillä on ollut riittävästi tilaisuuksia käyttää mahdollisesti päivitettyä ohjelmistoversiota. Pyydämme sinua olemaan käyttämättä tietoturvaloukkausta koskevaa tietoa jatkossa ja olemaan tekemättä mitään toimia, jotka ovat tulleet mahdollisiksi tietoturvaloukkauksen olemassaolon jälkeen.
  • Jos et ole tyytyväinen käsittelyyn, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä NCSC:hen.