Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Invantive

Datum účinnosti: 17-06-2024

Společnost Invantive (dále jen "my", "nás" nebo "naše") provozuje všechny webové stránky invantive.com (dále jen "služba").

Tato stránka vás informuje o našich zásadách týkajících se shromažďování, používání a zveřejňování osobních údajů při používání naší služby a o možnostech, které máte v souvislosti s těmito údaji k dispozici.

Vaše údaje používáme k poskytování a zlepšování služby. Používáním služby souhlasíte se shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami. Pokud není v těchto zásadách ochrany osobních údajů definováno jinak, mají pojmy použité v těchto zásadách ochrany osobních údajů stejný význam jako v našich smluvních podmínkách.

V případě jakéhokoli nesouladu nebo rozporu mezi anglickou verzí těchto Zásad ochrany osobních údajů a jejich překladem platí anglická verze.

Historie revizí

Revize zásad ochrany osobních údajů jsou následující:

  • 22-05-2019: Původní verze.
  • 26-08-2019: Opravte zjevné překlepy.Correct evident typos.
  • 11-07-2023: Aktualizace kontaktních údajů.
  • 17-06-2024: Vícejazyčné, aplikace na všechny stránky invantive.com, změna kontaktní e-mailové adresy na security@invantive.com.

Definice

  • Služba

    Služba jsou webové stránky invantive.com provozované společností Invantive BV.

  • Osobní údaje

    Osobními údaji se rozumí údaje o žijící osobě, kterou lze na základě těchto údajů (nebo na základě těchto údajů a dalších informací, které máme k dispozici nebo které se k nám mohou dostat) identifikovat.

  • Údaje o používání

    Údaje o používání jsou automaticky shromážděné údaje, které jsou generovány buď používáním služby, nebo samotnou infrastrukturou služby (například doba trvání návštěvy stránky).

  • Soubory cookie

    Soubory cookie jsou malé soubory uložené ve vašem zařízení (počítači nebo mobilním zařízení).

  • Správce údajů

    Správcem údajů se rozumí fyzická nebo právnická osoba, která (buď sama, nebo společně či s jinými osobami) určuje účely a způsob zpracování osobních údajů.

    Pro účely těchto zásad ochrany osobních údajů jsme správcem vašich osobních údajů.

  • Zpracovatelé údajů (nebo poskytovatelé služeb)

    Zpracovatelem údajů (nebo poskytovatelem služeb) se rozumí jakákoli fyzická nebo právnická osoba, která zpracovává údaje jménem správce údajů.

    Společnost Invantive může využívat služeb různých poskytovatelů služeb za účelem efektivnějšího zpracování vašich údajů.

  • Subjekt údajů (nebo uživatel)

    Subjektem údajů je každá žijící osoba, která využívá naši službu a je předmětem osobních údajů.

Shromažďování a používání informací

Společnost Invantive shromažďuje několik různých typů informací pro různé účely, aby vám mohla poskytovat a zlepšovat služby.

Typy shromažďovaných údajů

Osobní údaje

Při používání naší služby vás můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní údaje, které lze použít ke kontaktování nebo identifikaci ("osobní údaje"). Osobní údaje mohou mimo jiné zahrnovat:

  • E-mailová adresa
  • Jméno a příjmení
  • Název společnosti
  • Telefonní číslo
  • Adresa, stát, provincie, PSČ, město, země
  • Soubory cookie a údaje o používání

Vaše osobní údaje můžeme použít k tomu, abychom vás kontaktovali s bulletiny, marketingovými nebo propagačními materiály a dalšími informacemi, které by vás mohly zajímat. Zasílání těchto sdělení od nás můžete odmítnout pomocí odkazu nebo pokynů pro odhlášení uvedených v každém e-mailu, který vám zašleme, nebo nás můžete kontaktovat.

Údaje o používání

Můžeme také shromažďovat informace o tom, jak je Služba navštěvována a používána ("Údaje o používání"). Tyto Údaje o používání mohou zahrnovat informace, jako je adresa internetového protokolu vašeho počítače (např. IP adresa), typ prohlížeče, verze prohlížeče, navštívené stránky naší Služby, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách, jedinečné identifikátory zařízení a další diagnostické údaje.

Údaje o sledování a souborech cookie

Ke sledování aktivity na naší službě používáme soubory cookie a podobné sledovací technologie a uchováváme určité informace.

Soubory cookie jsou soubory s malým množstvím dat, které mohou obsahovat anonymní jedinečný identifikátor. Soubory cookie jsou odesílány do vašeho prohlížeče z webových stránek a ukládány do vašeho zařízení. Ke shromažďování a sledování informací a ke zlepšování a analýze našich služeb se používají také další sledovací technologie, jako jsou majáky, značky a skripty.

Svému prohlížeči můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby upozornil na odesílání souborů cookie. Pokud však soubory cookie nepřijmete, je možné, že nebudete moci používat některé části naší služby.

Příklady souborů cookie, které používáme:

  • Soubory cookie relace. K provozu naší služby používáme soubory cookie relace.
  • Soubory cookie s preferencemi. K zapamatování vašich preferencí a různých nastavení používáme soubory cookie předvoleb.
  • Bezpečnostní soubory cookie. Bezpečnostní soubory cookie používáme pro účely zabezpečení.

Použití dat

Společnost Invantive používá shromážděné údaje k různým účelům:

  • Poskytování a údržba našich služeb
  • informovat vás o změnách v naší službě
  • Umožnit vám účastnit se interaktivních funkcí naší služby, pokud se tak rozhodnete.
  • Poskytování zákaznické podpory
  • shromažďování analýz nebo cenných informací, abychom mohli zlepšovat naše služby.
  • Sledování využívání naší služby
  • zjišťování, prevence a řešení technických problémů
  • Poskytovat vám novinky, speciální nabídky a obecné informace o dalším zboží, službách a akcích, které nabízíme a které jsou podobné těm, které jste si již zakoupili nebo na které jste se dotazovali, pokud jste se nerozhodli takové informace nedostávat.

Pokud jste z Evropského hospodářského prostoru (EHP), právní základ společnosti Invantive pro shromažďování a používání osobních údajů popsaných v těchto Zásadách ochrany osobních údajů závisí na osobních údajích, které shromažďujeme, a na konkrétním kontextu, v němž je shromažďujeme.

Společnost Invantive může zpracovávat vaše osobní údaje, protože:

  • Potřebujeme s vámi uzavřít smlouvu
  • Dali jste nám k tomu svolení
  • Zpracování je v našem oprávněném zájmu a nemají před ním přednost vaše práva.
  • Právní základ pro zpracování osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Uchovávání údajů

Společnost Invantive bude uchovávat vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytnou pro účely uvedené v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich právních povinností (například pokud jsme povinni uchovávat vaše údaje pro splnění platných zákonů), řešení sporů a prosazování našich právních dohod a zásad.

Společnost Invantive rovněž uchovává údaje o používání pro účely interní analýzy. Údaje o používání se obecně uchovávají po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tyto údaje použity k posílení bezpečnosti nebo zlepšení funkčnosti naší služby nebo kdy jsme ze zákona povinni uchovávat tyto údaje po delší dobu.

Přenos dat

Vaše informace, včetně osobních údajů, mohou být přenášeny a uchovávány v počítačích umístěných mimo váš stát, provincii, zemi nebo jinou vládní jurisdikci, kde se zákony na ochranu údajů mohou lišit od zákonů vaší jurisdikce.

Pokud se nacházíte mimo Nizozemsko a rozhodnete se nám poskytnout informace, vezměte prosím na vědomí, že údaje, včetně osobních údajů, přenášíme do Nizozemska a zpracováváme je v Nizozemsku a dalších zemích Evropské unie.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů, po kterém následuje odeslání takových informací, představuje váš souhlas s tímto přenosem.

Společnost Invantive podnikne veškeré přiměřené kroky, aby zajistila, že s vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů, a nedojde k žádnému přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud nebudou zavedeny odpovídající kontroly včetně zabezpečení vašich údajů a dalších osobních informací.

Zveřejnění údajů

Obchodní transakce

Pokud se společnost Invantive účastní fúze, akvizice nebo prodeje majetku, mohou být vaše osobní údaje převedeny. Předtím, než budou vaše osobní údaje převedeny a začnou se na ně vztahovat jiné zásady ochrany osobních údajů, vás na to upozorníme.

Zveřejnění pro orgány činné v trestním řízení

Za určitých okolností může být společnost Invantive povinna zveřejnit vaše osobní údaje, pokud to vyžaduje zákon nebo v reakci na platné žádosti veřejných orgánů (např. soudu nebo vládního orgánu).

Společnost Invantive může zveřejnit vaše osobní údaje v dobré víře, že je to nezbytné:

  • Splnění zákonné povinnosti
  • Chránit a bránit práva nebo majetek společnosti Invantive.
  • prevence nebo vyšetřování možného protiprávního jednání v souvislosti se službou.
  • ochrana osobní bezpečnosti uživatelů služby nebo veřejnosti.
  • Ochrana před právní odpovědností

Zabezpečení dat

Bezpečnost vašich údajů je pro nás důležitá, ale pamatujte, že žádný způsob přenosu přes internet ani způsob elektronického ukládání není 100% bezpečný. I když se snažíme používat komerčně přijatelné prostředky k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

Zásady týkající se signálů "Nesledovat" podle kalifornského zákona o ochraně online (CalOPPA)

Společnost Invantive nepodporuje funkci Do Not Track ("DNT"). Do Not Track je předvolba, kterou můžete nastavit ve svém webovém prohlížeči a informovat tak webové stránky, že nechcete být sledováni.

Funkci Nesledovat můžete povolit nebo zakázat na stránce Předvolby nebo Nastavení webového prohlížeče.

Práva na ochranu údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Pokud jste rezidentem Evropského hospodářského prostoru (EHP), máte určitá práva na ochranu údajů. Společnost Invantive se snaží podniknout přiměřené kroky, aby vám umožnila opravit, změnit, vymazat nebo omezit používání vašich osobních údajů.

Pokud si přejete být informováni o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme, a pokud chcete, aby byly z našich systémů odstraněny, kontaktujte nás.

Za určitých okolností máte následující práva na ochranu údajů:

  • Právo na přístup k informacím, které o vás máme, na jejich aktualizaci nebo vymazání. Kdykoli je to možné, můžete získat přístup ke svým osobním údajům, aktualizovat je nebo požádat o jejich odstranění přímo v sekci nastavení svého účtu. Pokud tyto akce nemůžete provést sami, kontaktujte nás, abychom vám pomohli.
  • Právo na opravu. Máte právo na opravu svých údajů, pokud jsou nepřesné nebo neúplné.
  • Právo vznést námitku. Máte právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů.
  • Právo na omezení. Máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů.
  • Právo na přenositelnost údajů. Máte právo na poskytnutí kopie informací, které o vás máme, ve strukturovaném, strojově čitelném a běžně používaném formátu.
  • Právo odvolat souhlas. Máte také právo svůj souhlas kdykoli odvolat, pokud se společnost Invantive při zpracování vašich osobních údajů spoléhala na váš souhlas.

Vezměte prosím na vědomí, že vás můžeme požádat o ověření vaší totožnosti, než na takové žádosti odpovíme.

Máte právo podat stížnost na naše shromažďování a používání vašich osobních údajů u úřadu pro ochranu osobních údajů. Další informace získáte u místního úřadu pro ochranu osobních údajů v Evropském hospodářském prostoru (EHP).

Poskytovatelé služeb

Můžeme zaměstnávat společnosti a jednotlivce třetích stran, kteří usnadňují naši službu ("poskytovatelé služeb"), poskytují službu naším jménem, provádějí služby související se službou nebo nám pomáhají při analýze způsobu používání naší služby.

Tyto třetí strany mají přístup k vašim osobním údajům pouze za účelem plnění těchto úkolů naším jménem a jsou povinny je nezveřejňovat ani nepoužívat k jiným účelům.

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné stránky, které neprovozujeme. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránky této třetí strany. Důrazně doporučujeme, abyste se seznámili se zásadami ochrany osobních údajů na každé navštívené stránce.

Nemáme žádnou kontrolu nad obsahem, zásadami ochrany osobních údajů nebo postupy jakýchkoli stránek nebo služeb třetích stran a neneseme za ně žádnou odpovědnost.

Soukromí dětí

Naše služba není určena osobám mladším 18 let ("děti").

Společnost Invantive vědomě neshromažďuje osobní údaje od osob mladších 18 let. Pokud jste rodič nebo opatrovník a jste si vědomi, že nám vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás. Pokud zjistíme, že jsme shromažďovali osobní údaje od dětí bez ověření souhlasu rodičů, podnikneme kroky k odstranění těchto údajů z našich serverů.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Společnost Invantive může tyto zásady ochrany osobních údajů čas od času aktualizovat. Společnost Invantive vás o všech změnách informuje zveřejněním nových zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Společnost Invantive vás o tom bude informovat e-mailem a/nebo viditelným oznámením v naší službě předtím, než změna vstoupí v platnost, a aktualizuje "datum účinnosti" v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Doporučujeme vám pravidelně kontrolovat tyto zásady ochrany osobních údajů a zjišťovat případné změny. Změny těchto zásad ochrany osobních údajů jsou účinné od okamžiku jejich zveřejnění na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás:

  • E-mailem:
  • Telefonicky:
  • Nahlášení bezpečnostního incidentuX
  • Otevírací doba: 9:00 - 17:00 SEČ od pondělí do pátku.
  • Vždy uveďte své telefonní číslo, e-mailovou adresu a krátký popis. Citlivé údaje prosím uvádějte až po navázání zabezpečeného komunikačního kanálu.
  • V případě naléhavých bezpečnostních incidentů zašlete e-mail nebo zavolejte se zapnutou identifikací volajícího mimo otevírací dobu. Budeme vám volat zpět, jakmile to bude možné.
  • Ke klasifikaci nahlášeného incidentu používáme matici hrozeb NCSC. Jako základ pro naše zásady používáme pokyny NCSC pro zodpovědné zveřejňování informací.
  • Potvrzení o přijetí obdržíte vždy do jednoho pracovního dne.
  • Žádáme vás, abyste nesdíleli informace o bezpečnostním incidentu s ostatními, dokud nebude mít Invantive dostatečnou příležitost problém vyřešit a uživatelé nebudou mít dostatečnou příležitost používat případně aktualizovanou verzi softwaru. Žádáme vás, abyste dále nevyužívali žádné poznatky o bezpečnostním incidentu a vynechali jakékoli akce, které byly umožněny po existenci tohoto bezpečnostního problému.
  • Pokud nejste s vyřízením spokojeni, rádi bychom vás požádali, abyste kontaktovali NCSC.